Societat 21/04/2020

Detenen el propietari d'una associació cannàbica que va mantenir obert el negoci malgrat l'estat d'alarma

L'home, de 44 anys, està acusat d'un delicte contra la salut pública i de desobediència greu

Ara Balears
1 min
Imatge del dispositiu policial

PalmaLa Policia Nacional va detenir diumenge un home de 44 anys, responsable d'una associació cannàbica que havia mantingut obert fins ara el negoci malgrat la declaració de l'estat d'alarma. L'individu està acusat d'un delicte contra la salut pública i de desobediència greu.

Els fets van ocórrer diumenge passat cap a les 16.30 hores, quan la Policia Nacional va rebre l'avís que un establiment de la zona de la plaça de Toros de Palma estava obert i que hi havia diverses persones fumant a l'interior. Els agents tenien coneixement que aquell local es feia servir com a associació cannàbica, on els consumidors compraven les substàncies.

Així, en arribar-hi, els policies van aturar una persona que sortia de l'establiment que assegurava que havia comprat i consumit marihuana a l'interior. Finalment, una vegada dins del local, van poder identificar l'home responsable del negoci, que va reconèixer tenir-lo obert i actiu per als clients.

Juntament amb això, van requisar nombroses carmanyoles amb diversa quantitat de marihuana en fulles, picada, cabdells, balances de precisió i doblers en efectiu.

stats