Societat 07/04/2020

Desmantellen un supermercat que venia marihuana a domicili a Palma durant el confinament

L'establiment operava sota l'aparença d'una botiga d'aliments amb servei de distribució porta per porta

A. T.
1 min

PalmaLa Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Palma, ha descobert i desmantellat un negoci de venda de droga que operava amb l'aparença d'un supermercat amb servei a domicili. Al magatzem de l'establiment hi havia un amagatall ocult darrere una paret falsa, on van trobar més de 300 plantes de marihuana, un paquet de 8.000 grams de cabdells disposats per a la venda i 37.000 grams de marihuana més.

Els agents van constatar que els implicats feien servir una autorització de repartiment a domicili que exhibien a la part frontal del vehicle amb el qual distribuïen les comandes del supermercat. Així, aconseguien burlar els controls policials durant els desplaçaments.

Accés a l'amagatall on guardaven la droga

Com a conseqüència, els agents van detenir dues persones, de 36 i 48 anys, per un delicte contra la salut pública. Segons informa la Policia Nacional en un comunicat, feia dies que tenien constància que la droga estava arribant a diferents punts de la ciutat esquivant nombrosos controls del cos nacional i municipal.

Així, divendres es va iniciar un dispositiu llampec amb l'objectiu de trobar el mètode de distribució de les drogues, que va culminar aquest dilluns horabaixa amb el desmantellament del supermercat, ubicat al barri de la plaça Serralta de Palma. A banda de les grans quantitats de droga, al magatzem hi van trobar una pistola elèctrica, doblers en efectiu, elements de tractament de les substàncies i dos aparells d'ozó per a la desinfecció d'espais tancats.

stats