Societat 28/05/2022

Detenen el presumpte agressor d'un taxista pirata de l'aeroport de Palma

El detingut li va propinar un cop de puny que va perforar el timpà a la víctima

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional a l'aeroport de Palma.

PalmaUn home de 51 anys ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions. Segons ha informat la Policia Nacional, l'home va agredir un transportista -suposadament il·legal, que es coneix com a taxista pirata- a l'aeroport de Son Sant Joan de Palma. L'agressor va propinar un cop de puny a l'oïda de la víctima. Li va pegar tan fort, que li va perforar el timpà. Abans d'agredir-lo, l'home detingut li va dir: "Ets un lladre, pocavergonya, no tens títol de transport".

La Policia Nacional ha explicat que, des del mes d'abril, a causa de l'augment de viatgers a l'aeroport de Palma, s'ha incrementat la demanda de serveis de transport. Alguns particulars, autònoms i empreses estan aprofitant aquesta situació per transportar de manera "irregular" turistes des de l'aeròdrom palmesà fins als seus allotjaments o viceversa.

La situació genera conflictes amb els taxistes i altres treballadors dedicats a aquesta activitat que disposen dels requisits i habilitacions necessaris per desenvolupar aquesta activitat a Son Sant Joan. Almenys en un parell d'ocasions, les discussions per la captació de clients han derivat en agressions.

En les darreres setmanes, segons ha dit la Policia Nacional, els agents han intervingut en vuit ocasions i s'han identificat una dotzena de presumptes taxistes pirata.

stats