Successos
Societat 25/05/2023

Detenen el porter d'una discoteca de Palma per lesions greus a un turista

Pel que sembla, l'arrestat va empènyer la víctima, que va caure a terra i es va colpejar fortament el cap

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut el porter d'una discoteca de la zona de la Platja de Palma per un delicte de lesions greus a un turista. L'arrestat va empènyer la víctima, que va caure a terra i es va colpejar fortament el cap. El jove va quedar en estat greu i va ser traslladat d'urgència a l'hospital.

Segons ha detallat la Policia en nota de premsa, els fets van succeir aquest dilluns. Quan els agents van arribar al lloc, van trobar el turista inconscient, per la qual cosa van avisar els serveis sanitaris. El jove va ser entubat i traslladat a l'hospital, on va ser intervingut per la gravetat de les lesions.

Pel que sembla, la víctima havia sortit del local i es va asseure en una jardinera que estava fora de l'establiment, per la qual cosa el porter li va demanar que s'aixecàs. Els amics que acompanyaven el jove van anar a socórrer el ferit i van sol·licitar al personal de seguretat que avisàs una ambulància.

Els agents van preguntar a un amic del lesionat, qui va indicar que el porter havia empès la víctima. Després, en preguntar al presumpte autor, va manifestar que el turista anava a colpejar-lo, però que ell va esquivar el cop, sense empènyer-lo en cap moment. Segons va afegir, el jove es va desestabilitzar i va caure a terra d'esquena.

Davant la gravetat de les lesions de la víctima, els agents van procedir a la detenció del porter.

stats