Menors
Societat 11/10/2023

Detenen els pares de dues nines eivissenques per maltractament físic continuat

El centre educatiu de les menors va donar l'avís a la Policia Nacional

ARA Balears
1 min
Les mans d'una nina petita en una escola infantil

PalmaLa Policia Nacional d'Eivissa ha detingut un home i una dona acusats de maltractament físic continuat cap a les seves filles, totes dues menors d'edat. L'alarma la va encendre el centre educatiu (de Primària) al qual assisteixen les nines quan van avisar la Conselleria d'Educació i van activar el protocol de maltractaments, que avisà també les forces i cossos de seguretat de l'Estat.

Segons ha detallat la Policia Nacional, a través d'un comunicat, els professors i treballadors del centre on van a classe les menors van veure com assistien a l'escola diversos dies amb lesions i quan els van demanar com s'ho havien fet, les nines els van dir que els seus pares els havien pegat. Les menors, a més, van explicar que no era la primera vegada que passava i els treballadors del centre educatiu van confirmar que no era el primer cop que anaven a l'escola amb lesions.

Davant aquest fet, la Policia Nacional va iniciar una investigació i ha detingut els dos progenitors i membres de la unitat UFAM (Unitats d'Atenció a la Família i Dona) del cos policial es van fer càrrec de les menors per tal de garantir-ne la seguretat. Actualment, les dues filles dels detinguts estan en un centre de protecció i els seus pares han estat posats a disposició judicial aquest dimecres.

stats