Succés
Societat 15/11/2023

Detenen els pares d'un nadó a Eivissa que va donar positiu en cocaïna i ketamina

Han retirat la custòdia del fill als detinguts, que ha estat traslladat a un centre d'acollida

ARA Balears
1 min
Un nadó

PalmaLa Policia Nacional ha detingut els pares d'un nadó (un home de 31 anys de nacionalitat sud-africana i una dona de 27 anys colombiana) acusats d'un delicte de maltractament, després que el seu fill donàs positiu en cocaïna i ketamina. Segons ha informat el cos policial, els agents varen rebre l'avís del personal de l'hospital de Can Misses, després de conèixer els resultats de les analítiques.

Segons han detallat en un comunicat, els pares, consumidors habituals de substàncies estupefaents, varen dur el seu fill al centre hospitalari, perquè tenia mal a l'abdomen. Després de conèixer els resultats de les analítiques i esbrinar que el dolor del nadó era provocat per les substàncies estupefaents que havia consumit, varen decidir activar el protocol.

El Servei de Protecció de Menorca de l'hospital va retirar la custòdia del menor als detinguts i el nadó va ser traslladat a un centre d'acollida. Els pares han passat ja a disposició judicial i estan a l'espera del judici per un delicte de maltractament en l'àmbit familiar.

stats