Succés
Societat 19/03/2023

Detenen un pare per pegar al seu fill menor d'edat

La mare era conscient de les agressions, però no ho va denunciar mai

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia NaCIONAL.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 44 anys acusat de maltractar físicament el seu fill menor d'edat. Les investigacions policials han descobert que el maltractava contínuament i l'assotava amb un objecte contundent a l'esquena.

El cas va començar quan el director del centre educatiu del menor va donar l'avís després de veure les ferides que tenia el nin a l'esquena. Va ser el menor qui va explicar-li que les lesions les hi havia causades el seu pare perquè es pensava que li havia robat diners.

Davant aquest fet, els investigadors varen comprovar que el menor tenia lesions a l'esquena i als braços fetes amb un objecte similar a un fuet.

Els agents varen recollir més informació sobre el que havia succeït i varen obtenir l'informe mèdic en què constaven les lesions. Realitzant les perquisicions necessàries per aclarir els fets, varen esbrinar que la mare sabia que el marit havia pegat al seu fill.

Finalment, els agents varen aconseguir localitzar el pare i el varen detenir com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments cap al seu fill menor d'edat.

stats