Societat 02/06/2020

Detenen un home a Palma per l'incendi de diversos contenidors

Els fets varen tenir lloc el 27 de maig al barri de Santa Catalina

Ara Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte de danys per l'incendi de diversos contenidors. Segons ha informat l'agència Efe, els fets varen tenir lloc el passat 27 de maig al barri de Santa Catalina, a Palma.

Segons ha explicat la Policia Nacional, el jove va agafar trossos de paper d'un contenidor, hi va calar foc i va tornar a introduir-los dins, la qual cosa va provocar un incendi que es va estendre als altres contenidors del voltant. Després d'una investigació, els agents varen determinar la identitat de l'autor dels fets i el varen detenir aquest dilluns.

D'altra banda, la Policia Nacional investiga un altre incendi d'una bateria de contenidors ocorregut aquesta matinada, entorn de les 00.30 h, al carrer de Prat de la Riba, al barri del Camp Redó. L'incendi també ha afectat diversos vehicles i la façana d'un edifici.

Sobre aquest incident, la Plataforma Veïnal Camp Redó ha manifestat la seva indignació pels fets ocorreguts i ha detallat que el foc ha danyat la façana, les persianes i les màquines d'aire d'un edifici, així com un cable de llum, la qual cosa ha deixat a les fosques diversos habitatges.

"Volem mostrar la nostra indignació per aquests fets lamentables, indignants i dolorosos, mostrant la nostra solidaritat a tots els veïns afectats", afirma la plataforma sobre aquest "nou acte vandàlic" que ha tingut lloc al barri palmesà.

stats