Societat 27/02/2022

Detenen un mariner ucraïnès per intentar enfonsar el iot d'un milionari rus a Mallorca

S'està investigant si el propietari del vaixell és un alt directiu d'una corporació que fabrica equipament militar

ARA Balears
1 min
Les instal·lacions de Port Adriano en una imatge aèria.

PalmaLa Guàrdia Civil va arrestar aquest dissabte un mariner ucraïnès per intentar enfonsar el iot d'un milionari rus a Port Adriano, a Mallorca. El detingut acusa l'amo del vaixell de fabricar armes amb què està sent atacat el seu país, Ucraïna. Segons ha informat Europa Press, els agents varen detenir l'operari pels danys causats al iot, que podria pertànyer a un alt directiu d'una corporació que fabrica equipament militar.

No obstant això, la Guàrdia Civil ha explicat que la titularitat de l'embarcació és a nom d'una empresa de la qual es desconeix el propietari. Aquest és un assumpte que, ha afegit, en aquests moments s'està investigant.

Amb tot, en seu judicial, el detingut va declarar que va obrir diverses vàlvules de la sala de màquines amb el propòsit d'enfonsar el vaixell. L'home va avisar els seus companys perquè abandonassin el iot i aquests varen avisar els serveis d'assistència del port per evitar que la nau s'enfonsàs.

L'arrestat va argumentar que l'amo del iot de luxe era un criminal que s'enriquia amb les armes que estan matant els seus compatriotes. Després de ser posat a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.

stats