Succés
Societat 30/06/2023

Passa a disposició judicial l'home que va atropellar mortament un ciclista a Eivissa

La Guàrdia Civil el va detenir aquest dijous

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu.

PalmaEl detingut per atropellar mortalment un ciclista a Eivissa ha passat aquest divendres a disposició judicial. Cal recordar que la Guàrdia Civil va arrestar aquest dijous l'home, de 35 anys i de nacionalitat britànica, que provocà la mort al ciclista i fugí del lloc dels fets.

Dos dies després del succés, i gràcies a la investigació que ha dut a terme el cos armat juntament amb la Policia Local de Sant Josep de sa Talaia, es aconseguir esbrinar qui era l'autor de l'atropellament.

Durant la investigació van descobrir que l'autor dels fets conduïa un totterreny negre i durant la jornada d'aquest dimecres van localitzar el cotxe abandonat en una zona rural de l'illa. En aquest moment identificaren qui era el conductor i aconseguiren localitzar-lo i ara està detingut a l'espera de passar a disposició judicial. El detingut és acusat d'homicidi imprudent, d'abandonar el lloc dels fets i el ferit, conducció temerària i conduir sense autorització.

Cal recordar que el succés es va produir durant la nit d'aquest dimarts quan per causes encara desconegudes l'acusat va atropellar un ciclista de 49 anys que circulava per la carretera i va fugir sense atendre'l. Un cop el personal sanitari va arribar al lloc dels fets no va poder fer res per recuperar els signes vitals del ciclista i només en van poder confirmar la mort.

stats