Societat 22/04/2020

Detenen un jove de 18 anys per dur 150 grams de marihuana en taxi

El client està acusat d'un delicte contra la salut pública, mentre que el taxista va quedar impune perquè desconeixia el que transportava

Ara Balears
1 min
Imatges de l'arribada del detingut amb els agents de Policia Nacional a la comissaria

PalmaLa Policia Nacional va detenir aquest dimarts un jove de 18 anys per un delicte contra la salut pública en un control de trànsit per vigilar que es compleixen les restriccions de l'estat d'alarma decretat pel coronavirus, amb motiu del qual van aturar el taxi on viatjava. Els agents van trobar 150 grams de marihuana a la bossa que duia el client, després d'identificar-lo a ell i el taxista, que va quedar impune.

Els fets varen tenir lloc a les 11 del matí als voltants del barri de Son Gotleu i el Rafal Nou quan la Policia Nacional va aturar un taxi que circulava per la zona amb un client. En primer lloc, els agents van entrevistar el taxista, el qual afirmà que es dirigia a Andratx i que havia sortit de Son Gotleu.

Bossa amb 150 grams de marihuana requisada al detingut

El client, en canvi, va explicar amb "raons incongruents i poc creïbles" per què es dirigia cap a Andratx, informa la Policia Nacional en un comunicat. Davant això, van decidir fer una inspecció ocular, gràcies a la qual van trobar a la bossa de plàstic que duia amb ell una substància herbàcia de color verd, que van resultar ser cabdells de marihuana. El taxista, per part seva, va assegurar que desconeixia què duia el seu client.

stats