Successos
Societat 08/09/2023

Detenen dos homes per agredir amb una botella i amenaçar l'empleat d'un local de l'Arenal

La víctima tenia lesions al cap, als braços i a les orelles

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut dos homes, de 27 i 37 anys, com a presumptes autors d'un delicte de lesions. Els fets varen passar dilluns de matinada a l'Arenal de Palma. Mentre els agents complien tasques de prevenció de la delinqüència a la via pública, varen observar dos homes corrent, els quals venien de la zona de la platja. Els agents varen baixar del vehicle i donaren l'alto als homes. En aquell moment, varen veure que un se subjectava una de les mans, la qual estava totalment ensangonada.

Més tard, un empleat de seguretat d'un establiment proper es va acostar als agents i els va manifestar que aquests dos homes havien tingut un problema amb un treballador a l'interior del local. Després d'això, els varen convidar a sortir-ne, ja que estaven tancant.

El treballador amb qui havien tingut l'enganxada anteriorment va manifestar que es va iniciar una discussió verbal entre els detinguts i ell. El personal de seguretat va haver d'intervenir-hi perquè la disputa no anàs a més, si bé quan va anar a tirar els fems, sortint per la porta d'emergències, el treballador va ser sorprès pels ara detinguts. El varen amenaçar d'agredir-lo i de matar-lo, trencaren una de les botelles contra el terra.

En veure l'actitud tan agressiva dels dos homes, la víctima es va refugiar a l'interior de la part de darrere de l'establiment, però abans de poder arribar-hi un dels detinguts va tallar-lo en un braç amb una de les botelles que duien i l'altre el va copejar al cap amb un garrot.

A l'escenari, els policies varen veure proves materials que coincidien amb la descripció de la víctima, que a més presentava lesions a la part posterior del cap i talls en un dels braços, a banda de tenia una de les orelles ensangonada. Per això, els agents varen efectuar la detenció dels homes, com a presumptes autors d'un delicte de lesions i amenaces.

stats