Societat 22/04/2022

Detenen un home que va retenir, amenaçar i agredir una dona a Palma

L'home va contractar els seus serveis com a prostituta i un cop arribà a casa seva l'atacà

ARA Balears
1 min
Moment de la detenció

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 39 anys a Palma acusat de detenció il·legal i un delicte de lesions i amenaces. Segons ha detallat el cos policial, a través d'un comunicat, l'home va contractar els serveis d'una prostituta i quan aquesta arribà al seu domicili la retengué amb amenaces i no la deixava sortir de casa seva i la va agredir després de tenir relacions sexuals amb ella.

Aquest cas s'ha destapat durant una operació policial contra l'explotació sexual de les dones. Els agents van descobrir que una de les dones havia estat contractada per l'acusat i quan aquesta arribà al seu domicili l'home començà a tenir una actitud molt violenta amb ella i insultar-la. Després de tenir relacions sexuals amb ella, l'home l'atacà (coces, cops de puny, mossegades...).

Després de l'agressió, l'home amenaçà la víctima que si ho contava a algú "tindria problemes i la trauria del país". L'acusat assegura a la víctima que coneixia "gent molt important i amb molt de poder". Després d'un temps a casa, la dona aconseguí contactar per telèfon amb una companya, que amenaçà el detingut d'avisar la policia si no deixava partir la seva companya.

Davant aquest fet, l'home deixà sortir la víctima i aquesta va denunciar els fets a la Policia Nacional. Ara s'enfronta als delictes de detenció il·legal, lesions i amenaces.

stats