Societat 16/10/2021

Detenen un home a Palma per fer exhibicionisme davant de persones amb discapacitat psíquica

L'acusat ha estat arrestat una vintena de vegades per delictes de caràcter sexual

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu. ISMAEL VELÁZQUEZ

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un home de 54 anys per tres delictes d'exhibicionisme a persones amb discapacitat psíquica, segons ha informat Europa Press. El darrer fet va ocórrer el 4 d'octubre a la barriada de l'Arxiduc. Un home que era dins un vehicle va demanar a una dona amb discapacitat que hi pujàs mentre es baixava la cremallera dels pantalons i li mostrava els genitals. Ella el va ignorar i va continuar caminant.

L'endemà, la víctima anava amb la seva monitora i varen veure una altra vegada el vehicle amb el presumpte autor dels fets a l'interior. Després, la víctima va acudir amb un familiar a denunciar-lo a la Policia Nacional. D'acord amb el relat del cos policial, la víctima ja havia denunciat que li havia passat el mateix el mes passat.

Quan els agents varen conèixer el cas, varen començar una investigació per aclarir els fets i varen concloure que era la mateixa persona que el 8 de setembre va mostrar les parts íntimes des del cotxe a una veïna que passejava per la zona. Seguidament, la veïna va pujar al seu pis i va veure des d'allà que una jove que coneixia, també amb discapacitat psíquica, tenia el cap posat dins la finestra del vehicle. La dona va baixar per aturar l'home, que va partir ràpidament.

Quatre detencions anteriors

El denunciat té prop d'una vintena d'antecedents i ha estat detingut per delictes de caràcter sexual, un per assetjament i tres per exhibicionisme. La darrera detenció va ser al setembre per haver-se tocat les parts íntimes en presència d'una menor d'edat. Quan els agents varen arribar al lloc, l'home va fugir i va posar en perill els vianants i els altres vehicles que hi havia a la zona. Per aquests motius, va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes d'exhibicionisme, contra la seguretat viària i desobediència.

stats