Societat 20/02/2020

Detenen un home a Palma per amenaçar de mort una dona

Segons la Policia Nacional, mantenien una relació d'amistat íntima

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un home que va amenaçar de mort una dona. Segons ha informat l'agència Efe, a més, el detingut tenia il·legalment al seu domicili una escopeta, la qual, apunta la policia, va ser robada d'un vehicle el 2018 a Algaida. La investigació va començar arran de la denúncia de la víctima, que va relatar als agents que havia rebut amenaces per part d'un home amb qui hauria tingut una amistat íntima, segons ha detallat la Policia Nacional.

Quan l'actual parella de l'home va conèixer aquesta amistat, va acudir diverses vegades al domicili de l'ara denunciant per amenaçar-la i, en una ocasió, fins i tot la va agredir.

Aquest dimecres, l'home va cridar la dona i la va amenaçar de mort. Minuts després, va repetir la telefonada i va tornar a amenaçar-la, la qual cosa va provocar el temor de la víctima, que sabia que el detingut tenia una escopeta al seu domicili.

Quan es va fer la denúncia, diverses patrulles de la Policia Nacional varen acudir al domicili del presumpte autor de les amenaces, qui va entregar l'escopeta que ocultava darrere d'un aparell d'aire condicionat.

Els agents varen detenir l'home per amenaces i per tinença il·lícita d'armes, ja que no posseïa ni la preceptiva guia ni llicència. Després de fer gestions per esbrinar la procedència de l'escopeta, els agents varen comprovar que havia estat robada el 2018 de l'interior d'un cotxe, ja que van trobar la denúncia presentada pel propietari del vehicle.

stats