Societat 30/05/2022

Detenen un home per exhibicionisme davant un grup de menors a Son Gotleu

L'acusat ha reconegut els fets davant els agents de la Policia Nacional

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest dilluns un home acusat d'exhibicionisme davant un grup de menors que anaven cap a l'escola al barri de Son Gotleu de Palma. Segons ha explicat el cos policial, a través d'una nota de premsa, els fets s'han produït aquest matí a les set i mitja i quan els agents han localitzat l'home aquest ha reconegut els fets i ha estat detingut en aquell mateix moment.

Segons han esbrinat els agents amb el testimoni d'alguns veïns de la zona, el detingut ha atacat verbalment una mare que caminava amb el seu fill cap a l'escola i li ha tirat un encenedor. Davant aquest atac, la mare i el fill s'han amagat dins un bar a l'espera que l'home partís. Tot i això, l'home s'ha acostat a la zona del bar i on hi havia un grup de nins que anaven a l'escola i s'ha baixat els calçons i ha començat a tocar-se davant els menors i els veïns del barri que circulaven per la zona.

Davant aquest fet els agents han rebut nombrosos avisos de veïns i han detingut a l'home que és acusat d'exhibicionisme i ara està a l'espera de la resolució judicial.

stats