Societat 26/03/2021

Detenen un home per intentar estrangular la seva companya de pis a Pere Garau

L'individu està acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dijous un home senegalès de 34 anys com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Segons informa el cos policial en un comunicat, els agents van trobar-lo dins el seu domicili al barri de Pere Garau mentre intentava ofegar la seva companya de pis, després de rebre una telefonada dels veïns que alertaven d'una baralla.

En arribar al lloc dels fets, els agents van trobar-se la porta oberta de la casa i van sentir que a l'interior hi havia una dona que cridava i donava cops des d'una de les habitacions. Una vegada a dins del domicili, van descobrir que l'agressor s'havia tancat amb la víctima dins el lavabo, des d'on ella cridava auxili. Els agents van haver de tirar la porta i es van trobar l'home intentant ofegar la dona "amb la tècnica mata lleó", és a dir, asfixiant-la amb un dels braços al voltant del coll. Gràcies a la intervenció dels policies la víctima es va poder alliberar.

Segons la investigació policial, el detingut havia llogat una habitació a dues dones, però s'havia comportat amb elles de manera agressiva i intimidatòria tant físicament com verbalment. De fet, una d'elles l'havia denunciat dies anteriors per les lesions que li va provocar donant-li un cop de puny. Dijous, el dia de la detenció, l'individu havia deixat el gas de la casa obert i va amenaçar de mort les dones.

Poc després, la víctima d'intent d'homicidi i l'acusat van mantenir una discussió i, quan ella li va dir que telefonaria a la policia ell la va tirar enterra, la va aixecar i la va ficar dins el lavabo per tancar-se amb ella a dins. Va ser aleshores quan la va colpejar i després la va agafar pel coll per intentar ofegar-la en el moment que va sentir que els agents havien entrat a la casa.

stats