Societat 07/04/2022

Detenen un home per intentar endur-se una nina de 12 anys que caminava per Palma

Dues dones hi varen intervenir i varen avisar la policia

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 48 anys que va intentar endur-se una menor de 12 anys que caminava pel carrer a Palma. Segons ha informat el cos policial en un comunicat, l'acusen de ser el presumpte autor d'un delicte de corrupció de menors i de temptativa de detenció il·legal d'una menor d'edat.

Els fets es van produir devers les 18.30 h al centre de Palma i segons els testimonis que van denunciar els fets, la jove anava tota sola caminant pel carrer quan l'home s'hi va apropar, la va envoltar amb el seu braç i li va començar a demanar on anava tota sola i que se n'anàs amb ell.

Quan dues dones que eren allà varen veure aquesta situació, es varen apropar a ells i li varen dir al detingut que coneixien la jove i que se n'anava amb elles. Les dones la varen dur a un establiment proper i, encara que varen esperar uns minuts, quan varen sortir per veure si ja no hi era, el varen trobar esperant allà mateix.

En aquell moment, la jove va començar a plorar i els va dir que tenia por i que aquell home havia intentat que se n'anàs amb ell. Llavors, les dones varen decidir acompanyar la menor a casa seva i telefonar a la policia.

Quan els agents varen arribar al lloc, varen entrevistar l'home, que els va dir que havia tengut un enfrontament amb dues dones i una nina petita i va corroborar els fets. En concret, l'home va assegurar que havia vist la menor vestida d'una manera inapropiada i que volia que se n'anàs amb ell. Els agents varen aconseguir contactar amb la menor i la seva mare i varen detenir l'home com a presumpte autor dels fets.

stats