Societat 14/03/2022

Detenen un home per amenaçar de mort una dona i el seu fill a Son Gotleu

El detingut ja tenia una denúncia i s'havia demanat una ordre d'allunyament

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut un home de 40 anys per amenaçar de mort una dona i el seu fill a Son Gotleu, Palma. Els fets es van produir a les 15.50 h de dissabte, quan una dona va sol·licitar presència policial al seu domicili, ja que un home al qual havia denunciat per amenaces de mort estava pegant cops a la seva porta.

Com ha informat Europa Press, la dona va explicar a la patrulla que es va personar que ja havia denunciat l'home i havia demanat una ordre d'allunyament perquè els amenaçava, tant a ella com al seu fill, perquè se n'anassin de l'habitatge.

Segons el relat de la dona, l'home li havia llogat l'habitatge on resideix creient que n'era el legítim propietari, si bé posteriorment va comprovar que l'habitatge pertanyia a una entitat bancària i va negociar un nou preu de lloguer amb el banc i va deixar d'enviar les mensualitats a l'home. Des d'aquest moment, l'home volia que se n'anassin de l'habitatge.

La víctima va relatar que, moments abans, l'home s'havia presentat novament al domicili, tapat amb una caputxa, i havia començar a colpejar la porta, exigint que li obrissin. Per això, la dona, molt espantada i nerviosa, va cridar la policia, moment en què l'home va fugir del lloc. Després de fer una vigilància, els agents el van localitzar i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus.

stats