Societat 21/10/2019

Detenen un home per entrar a robar a una casa a Eivissa i agredir els propietaris

Quan la Policia Local va arribar a l'habitatge va trobar el lladre intentant asfixiar el pare d'una de les víctimes

Ara Balears
1 min
Un Policia Local de les Illes Balears.

PalmaLa Policia Local d'Eivissa ha detingut un home de 37 anys per entrar a robar a una casa i agredir els propietaris de l'habitatge. Els fets varen succeir divendres passat, quan el detingut va ser sorprès pels propietaris de la casa, situada al carrer de les Figueres, intentant robar.

Quan els propietaris el varen sorprendre, es va produir un enfrontament entre la parella i l'assaltant, que va finalitzar amb els cònjuges lesionats. Quan el lladre es disposava a escapar, es va creuar amb el pare d'una de les víctimes, un home d'avançada edat, que va intentar detenir-lo. En resposta, el detingut el va agafar pel coll i el va immobilitzar.

Els agents de la Policia Local, que varen arribar a la casa a les 23.08 h, varen trobar el lladre intentant asfixiar l'home gran i varen haver d'immobilitzar l'agressor. Finalment, l'assaltant va ser detingut i traslladat a la comissaria de la Policia Nacional.

Tant els propietaris de l'habitatge com el pare varen resultar lesionats i varen ser traslladats a un centre sanitari. Les víctimes han denunciat el robatori de doblers i altres objectes de la casa, per la qual cosa els agents sospiten que hi va participar també un altre delinqüent.

stats