Successos
Societat 24/10/2022

La dona detinguda per agredir una professora va denunciar-la per una manotada al seu fill

Els fets van tenir lloc aquest divendres en un carrer pròxim al centre educatiu

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional va detenir aquest divendres una dona per pegar una pallissa a la professora del seu fill. Els fets van tenir lloc en un carrer pròxim a les Avingudes de Palma, prop del centre educatiu. Els agents han informat que, abans que es produís el succés, la mare havia denunciat la docent per una presumpta agressió al menor.

Segons ha assenyalat la Policia Nacional, l'arrestada va veure sortir la professora del centre escolar i va aprofitar per seguir-la. Minuts després, es va produir l'agressió. La dona va tirar en terra la víctima i la va colpejar de manera continuada.

Un ciutadà que caminava per la zona va observar els fets i va aconseguir frenar l'agressió. La dona va abandonar el lloc, mentre que la docent es va refugiar dins un local. Poc temps després, els agents varen poder localitzar l'agressora i la varen detenir. La investigació continua oberta.

L'arrestada s'havia posat en contacte amb el centre dies abans perquè la mestra havia pegat una manotada a l'al·lot i Inspecció Educativa hauria intervingut davant els fets, segons ha comunicat Europa Press.

La dona ha estat detinguda per un suposat delicte d'atemptat, ja que el Còdec Penal vigent recull aquesta modalitat delictiva en les agressions a funcionaris docents o sanitaris que es troben en l'exercici del seu carrer. Així i tot, la Policia Nacional continua la investigació per aclarir les circumstàncies de l'agressió i la denúncia de la mare.

stats