Societat 03/06/2021

Detenen una dona a Maó per furtar un segell mèdic i falsificar tres receptes

Segons la versió policial varen entregar tres receptes a diferents farmàcies i aconseguiren 90 pastilles d'ansiolítics

Iván Martín
1 min
Imatge de les receptes falsificades.

MaóLa Policia Nacional ha detingut una dona de 34 anys a Maó i ha investigat i n'ha imputat una altra de la mateixa edat per furtar el segell d'un metge amb el qual varen obtenir de manera fraudulenta ansiolítics amb tres receptes falses.

La detenció va tenir lloc el passat 12 de maig i dies després, el 21 de maig, els agents van imputar una altra dona com a cooperadora dels delictes de furt, falsedat documental, usurpació d'identitat i estafa. La investigació començà al novembre de l'any passat, quan un doctor denuncià la possible sostracció d'un segell mèdic.

Els agents van comprovar que una de les dones s'havia fet amb el segell en connivència amb l'altra, que és considerada com a cooperadora necessària per als mateixos delictes. A més del furt del segell mèdic, les dones havien falsificat un talonari de receptes en blanc i la signatura del metge. Segons la versió policial van entregar tres receptes a diferents farmàcies i aconseguiren 90 pastilles d'ansiolítics.

Finalment, els agents varen poder recuperar el segell mèdic i retornar-lo al propietari, a més de recobrar les tres receptes presumptament falsificades, evitant que es pogués seguir cometent el delicte.

stats