Societat 10/01/2019

Detenen dos menors pels atracaments als taxistes de Palma

Un dels dos detinguts ja havia comès un robatori fa mesos en una tenda xinesa

M. C.
1 min
Detenen el cap dels atracaments als taxistes de Palma

PalmaHi ha dos detinguts pels atracaments als taxistes de Palma. Els agents de la Policia Nacional en varen detenir dimecres vespre un i aquest dijous han detingut una altra persona que també hi podria estar implicada, segons ha pogut confirmar l'ARA Balears.

Un dels detinguts és el mateix delinqüent que mesos enrere va robar amb un ganivet en una tenda xinesa. Allà, les càmeres de seguretat el varen enregistrar i això ha resultat determinant per als investigadors. Alguns dels taxistes agredits varen identificar el jove gràcies a aquella gravació.

Càmeres de vigilància

Davant aquesta onada d'atacs, posar una càmera de seguretat al vehicle ha estat una de les opcions principals per poder captar els fets, però la policia ha advertit els taxistes que han de ser càmeres legals. En cas que no ho siguin, seran sancionats.

Perquè siguin legals, les càmeres de vigilància han d'estar subjectes en tot moment a la normativa vigent de l'AEPD i que la instal·lació, captació i gestió dels arxius estigui en poder d'una empresa de seguretat.

stats