Societat 28/06/2020

Detenen un jove a Ciutadella per matar la mare a ganivetades i ferir el pare

El pare està ingressat a l'hospital Mateu Orfila estable

Ara Balears
1 min
El jove ha fugit de l'escenari dels fets però després ha estat interceptat per un dispositiu de la Policia Local de Ciutadella

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest diumenge un jove acusat de matar presumptament la seva mare i ferir de gravetat el pare. Els fets s'han produït al voltant de les 7.00 hores d'aquest diumenge a la urbanització de Cales Piques, quan un jove d'uns 31 anys que pateix esquizofrènia ha discutit amb els pares i ha acabat matant la mare i ferint amb una arma blanca el pare, el qual està estable a l'hospital Mateu Orfila de Maó. En les pròximes hores es decidirà si queda ingressat a planta o en observació d'urgències.

L'agressor hauria clavat diverses punyalades a la mare (63 anys), una de les quals li hauria ocasionat la mort. Per part seva, el pare (68 anys) ha patit una important ferida a l'esquena. La família residia al mateix xalet. La Policia Nacional continua investigant els fets i aquest dilluns es farà l'autòpsia a la mare. El detingut ha passat pel centre de salut del Canal Sant per passar revisió abans d'ingressar a les dependències policials. Membres de la Policia Científica s'han desplaçat a l'habitatge per recopilar les proves i reconstruir la seqüència de l'assassinat.

L'agressor ha aconseguit fugir de l'escenari del crim en un primer moment amb una arma blanca a la mà, però ha estat interceptat més tard pel dispositiu de la Policia Local de Ciutadella i la Policia Nacional.

stats