Societat 09/01/2021

Detecten 21 contagis nous de covid-19 en el darrer dia de cribratge massiu a Son Serra - la Vileta

Durant els sis dies que han durat les proves a la zona, que atén 10 barris de Palma, s'han notificat 56 positius

Ara Balears
1 min
Personal sanitari fent la prova a un veí de la zona. / I. VELÁZQUEZ

PalmaL'Ajuntament de Palma ha informat que un total de 964 persones han passat aquest dissabte pel tercer i darrer dia del cribratge poblacional a la zona bàsica de salut de Son Serra-la Vileta. Cort ha destacat que en aquesta tercera jornada s'han detectat 21 contagis nous de covid-19. Durant aquests tres dies s'han fet 2.957 proves i s'han trobat 43 positius.

La Conselleria de Salut, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma, ha duit a terme durant sis dies un cribratge la zona bàsica de salut de Son Serra-la Vileta per prevenir la propagació del virus. La zona s'ha dividit en dos àmbits: un filtratge es va fer als barris de Son Roca i Son Ximelis, que va acabar amb 1.295 persones testades i 13 positius, i un altre per a la resta de les barriades de la zona bàsica. En total, durant els sis dies s'han fet 4.252 proves i s'han detectat 56 positius.

A Palma s'han fet dos cribratges en dues zones bàsiques de salut: la del Rafal-Viver i la Son Serra-la Vileta. En total, s'han fet 7.395 proves que han permès detectar 107 casos nous de coronavirus i trencar la cadena de contagis, ha destacat l'Ajuntament.

stats