Succés
Societat 14/11/2023

Desenes de detinguts en una operació contra l'explotació sexual de dones a Palma

Els agents de la Policia Nacional han rescatat ja diverses víctimes en habitatges i locals de Ciutat

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional està duent a terme una macrooperació contra l'explotació sexual de dones d'origen oriental a Palma. Des de primera hora del matí d'aquest dimarts han duit a terme nombrosos escorcolls de locals i habitatges i han procedit a les primeres detencions. Segons ha detallat Europa Press, actualment ja hi ha diversos detinguts i s'espera que durant la jornada d'avui s'arribi a les 20 persones detingudes.

La majoria d'escorcolls i accions del macrooperatiu policial s'han duit a terme al barri de Pere Garau. Durant l'operació, els agents de la Policia Nacional han rescatat ja diverses dones que eren víctimes d'explotació sexual en els habitatges i locals escorcollats.

En l'operatiu hi participen una cinquantena d'agents de la Policia Nacional, alguns vinguts de Madrid expressament per la macrooperació, i està previst que aquest mateix dimarts es doni per acabada tant l'operació com el cas i s'aconsegueixi desarticular l'organització acusada d'explotació sexual a dones d'origen oriental.

stats