Societat 01/08/2021

Desarticulen una banda que traficava amb cocaïna a les Balears

La Guàrdia Civil ha detingut 48 persones

ARA Balears
1 min
Agents de l'Usecic a Consell./ GUÀRDIA CIVIL

PalmaLa Guàrdia Civil ha desarticulat una banda de narcotraficants que introduïa cocaïna a les Illes Balears des dels Països Baixos. Segons ha informat Europa Press, durant l'operació els agents del cos armat han detingut 48 persones acusades d'un delicte contra la salut pública, de falsedat documental, de delictes contra el patrimoni i de pertànyer a una organització criminal.

La investigació començà quan els agents de la Guàrdia Civil descobriren que els membres d'aquesta organització, de nacionalitat espanyola i colombiana, es dedicaven a traficar amb vehicles d'alta gamma. Un cop tingueren constància de l'existència d'aquesta organització criminal, descobriren que, a més d'aquest delicte, traficaven amb cocaïna. Els acusats introduïen aquesta droga a Palma des dels Països Baixos.

Dos membres de la banda eren els qui produïen la substància estupefaent i, un cop en tenien certa quantitat, la transportaven a Mallorca per vendre-la. A més, segons ha descobert la Guàrdia Civil, aquesta banda també traficava amb altres drogues com marihuana, ketamina, amfetamines i MDMA.

stats