Mobilitat
Societat 23/08/2022

Evacuen l'estació Intermodal per la fumarada que ha sortit d'un dels trens

En un principi, SFM ha suspès les entrades i les sortides dels trens, però a poc a poc s'han anat restablint

1 min
La gent ha hagut de sortir de les andanes a causa del fum.

PalmaA les 18.30 h d'aquest dimarts han hagut d'evacuar l'estació Intermodal de Palma a causa d'una fumarada que s'ha produït a l'interior. Fonts de la Conselleria han confirmat que l'origen del fum ha estat en un dels trens que eren dins de l'estació. Tot i això, encara no se sap la causa exacta que ha provocat el fum. Per això, després d'haver fet una primera inspecció, han traslladat la unitat afectada als tallers de Son Rul·lan.

Des del moment en què s'ha detectat la fumarada, han començat a treure la gent de la zona i Serveis Ferroviaris de Mallorca ha informat a través de les xarxes socials que suspenia temporalment les entrades i les sortides dels trens. Tot i això, gairebé una hora i mitja després han començat a restablir totes les línies.

Un cotxe de la Policia Local de Palma i un camió de Bombers a fora de l'estació.

Cal tenir en compte que en aquesta hora centenars de persones estaven esperant per agafar alguna de les línies de l'estació, quan, segons expliquen alguns testimonis, ha començat a sortir fum i els han hagut d'evacuar de la zona.

Fins al lloc s'hi han personat agents de la Policia Local de Palma i els Bombers. Precisament, des de Serveis Ferroviaris han demanat a la població que fins que no es normalitzàs la situació no anassin a l'estació.

stats