Nadal
Societat 23/12/2023

Des de Chupa Chups fins a pernil ibèric: els gustos de torró que potser no coneixies

La combinació d'aquest dolç nadalenc amb altres productes té com a resultat mescles que van més enllà de les expectatives

1 min
Torró de pernil ibèric en col·laboració amb Enrique Tomàs

PalmaDe Chupa Chups, de Donuts o, fins i tot, de pernil ibèric. Els nous gustos dels torrons no deixen de sorprendre'ns. A continuació feim un repàs de les combinacions més curioses d'aquest dolç de Nadal que ja han posat a la venda algunes de les marques més populars.

Torró de Chupa Chups de maduixa i vainilla

Una manera curiosa de fer encara més dolç el dolç per excel·lència de les festes. De bracet de Torrons Vicens, la famosa empresa lleidatana i, en col·laboració amb Perfetti Van Melle, aquest producte va arribar a les botigues el mes d'octubre. Es tracta d'un torró elaborat amb praliné d'ametlla, nata i maduixa amb cruixent de Chupa Chups. A més, està recobert de xocolata blanca.

Torró de Chupa Chups
Torró de pernil d’Enrique Tomàs

Un altre dels productes de l'empresa Vicens, en col·laboració amb la també catalana Enrique Tomàs, és aquest "dolç" elaborat a base de praliné d'ametlla torrada i pernil amb ametlles picades, amb una cobertura de diferents xocolates. Es tracta d'una combinació "atrevida" que "romp amb els esquemes per la seva originalitat", tal com promet la pàgina web de Torrons Vicens.

Torró de pernil iberic
Torró de Donuts

Una gran creació de la temporada d'aquesta marca és el torró que han tret a la venda amb la firma de Bimbo, Donuts. De fet, aquest dolç agafa la forma de la famosa rosquilla, fet a partir d'un praliné d'ametlla cremós fos amb Donuts. Un gust que, remarquen, et pot "traslladar als records més entranyables de la infància de moltes generacions".

Torró de Donuts
Torró amb Mistercorn

Aquest torró, elaborat per la famosa marca 1880, està fet de xocolata cremosa amb llet mesclada amb blat de moro de Mistercorn, de la marca Grefusa, col·laborador del producte en aquest cas.

Torró elaborat en col·laboració amb Mistercorn, de la marca Grefusa
Torró amb Puerto de Indias

La darrera varietat que conclou aquest llistat és un torró elaborat a partir de xocolata blanca i maduixes deshidratades amb un poc de llima. La novetat és el seu farciment: xocolata cremosa marinada en ginebra de fraula de la marca Puerto de Indias. De fet, aquesta col·laboració és un homenatge a l'any 1880, en què es va escriure per primera vegada la recepta tradicional del "torró més car del món" i que coincideix amb el de la fundació de la destil·leria.

Torró de ginebra amb freses
stats