Societat 14/08/2018

Denuncien a Menorca dues presumptes violacions a menors durant el cap de setmana

Segons han confirmat fonts policials a ARA Balears, les agressions s'han produït a la urbanització de Cala en Bosch, a Ciutadella, i a Alaior, que ha celebrat les seves festes patronals de Sant Llorenç

Joan Civil
1 min
Cala en Bosch és una de les urbanitzacions turístiques més importants de Menorca i amb una oferta d'oci rellevant.

MaóLes presumptes agressions sexuals estan sacsejant l'actualitat de Menorca. En les darreres hores s'han presentat dues denúncies per presumpta violació a diferents municipis de l'illa. Segons han confirmat fonts policials a ARA Balears, s'han produït a la urbanització de Cala en Bosch, a Ciutadella, i Alaior, on s'han celebrat el cap de setmana les festes patronals de Sant Llorenç. Els casos no estan vinculats entre ells però tenen el denominador comú que es tracta de víctimes menors d'edat.

La presumpta violació a Ciutadella hauria succeït a la urbanització de Cala en Bosch. Una menor de 14 anys ha denunciat a la comissaria de la Policia Nacional d'aquest municipi els fets. Segons ha pogut saber ARA Balears, la víctima és de nacionalitat espanyola i passa uns dies de vacances a l'illa. La mare de la menor va acompanyar la filla al centre de salut del Canal Salat de Ciutadella, on va ser atesa. Allà li facilitaren un informe de lesions perquè pogués denunciar la presumpta violació.

D'altra banda, una jove de 17 anys, natural de Menorca, denuncià davant la Guàrdia Civil una presumpta violació a Alaior. Els fets varen tenir lloc la matinada de diumenge després del 'Jaleo' de les festes patronals de Sant Llorenç. La presumpta víctima va assegurar als agents que fou agredida sexualment i penetrada sense el seu consentiment. La jove demanà auxili, acompanyada d'un amic, al punt de personal sanitari i de Protecció Civil desplaçat fins a Alaior amb motiu de les festes patronals. La Guàrdia Civil ha detingut un jove menor d'edat acusat de cometre l'agressió.

stats