Societat 14/05/2018

Denuncien a la policia espanyola un nou cas d'assetjament escolar a Ciutadella

Segons fonts pròximes a la investigació, la mare de l'alumne va comunicar a la direcció del Josep Maria Quadrado que el seu fill sofria assetjament dins i fora del centre

Iván Martín
1 min
L'IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella és ara l'epicentre d'atenció per un presumpte cas d'assetjament.

CiutadellaLa mare d'un alumne de 13 anys que estudia a l'institut Josep Maria Quadrado ha denunciat aquest matí a la comissaria de la policia espanyola de Ciutadella un presumpte cas d'assetjament escolar cap al seu fill. Segons fonts pròximes a la investigació, els episodis d'abús que ha sofert aquest jove i la desesperació de la seva família són el detonant que ha convidat la mare de l'alumne a denunciar els fets.

A més, el centre educatiu tenia coneixement del presumpte assetjament, ja que la mare es dirigí en diverses ocasions a l'IES Josep Maria Quadrado per denunciar els fets, i aquesta fou sempre emplaçada a emplenar per escrit diferents documents per deixar constància dels presumptes episodis. Segons que expliquen els investigadors, la progenitora de l'alumne no va obtenir cap resposta del centre.

La policia espanyola investiga el cas, i segons que assenyalen fonts de la investigació, fins i tot es coneixen els noms dels presumptes assetjadors. Malgrat que les Forces de Seguretat de l'Estat tenen coneixement d'episodis que presumptament varen tenir lloc a l'interior del centre educatiu, no va ser fins ahir quan el jove de 13 anys va ser víctima de greus amenaces de mort i insults al carrer per part dels presumptes autors d'un nou capítol d'assetjament escolar.

stats