Societat 29/11/2019

Demanen 13 anys de presó per a l'intern que va violar el seu company de cel·la a la presó de Palma

L'acusat també va amenaçar la víctima i els seus germans

Ara Balears
1 min
Mentre l’Executiu central compta 14 atacs contra funcionaris de les presons, els sindicats del centre penitenciari de Palma xifrà en més de 34 les agressions, a mitjan setembre, motiu pel qual van manifestar-se.

PalmaEl Ministeri Públic demana una pena de 13 anys de presó per a un jove de 23 anys acusat de violar un company a la presó de Palma. Segons ha informat l'agència Efe, els fets que es jutgen es varen produir dia 2 de juliol de 2017 a l'horabaixa, quan aquest pres va agredir i va amenaçar el seu company de cel·la perquè mantingués relacions sexuals amb ell, i li advertí que, si s'hi negava, els faria la "vida impossible" tant a ell com als seus germans, que també estaven a la presó de Palma.

Aquell mateix dia l'acusat va penetrar analment el seu company i el va advertir que fes silenci, segons relata el Ministeri Públic al seu escrit d'acusació. L'endemà ho va intentar de nou, però no va aconseguir el seu propòsit perquè els funcionaris es varen personar a la cel·la, els varen separar i els van aïllar a tots dos.

La Fiscalia acusa S.S.S. d'un delicte d'agressió sexual consumat, un altre en grau de temptativa i un tercer delicte lleu de lesions.

stats