Societat 15/11/2020

Demanen 9 anys de presó per a l'acusat de violar una dona a Palma

Segons la Fiscalia, l'home, que és a la presó des de febrer de 2019 pels fets denunciats, va obligar-la a mantenir relacions sexuals malgrat la negativa d'ella

Ara Balears
1 min
L'Audiència provincial de Palma. / ARA BALEARS

PalmaLa secció segona de l'Audiència Provincial de Palma jutja aquest dilluns un home acusat d'agressió sexual per haver violat una dona en el bany d'una casa, fets pels quals la Fiscalia sol·licita nou anys de presó, segons informa Efe. L'acusat és a la presó des de febrer de 2019 pels fets denunciats.

L'escrit d'acusació del ministeri públic explica que, després d'una nit de festa, el grup d'amics del qual formaven part tant el presumpte agressor com la víctima era en un domicili. La dona, que no es trobava bé, va anar al bany a vomitar. L'home la va seguir i, malgrat la negativa d'ella, la va subjectar amb força, li va abaixar els pantalons i la va forçar a mantenir relacions sexuals, assenyala la Fiscalia. També indica que el presumpte agressor va tapar la boca a la dona quan va intentar cridar per demanar ajuda als amics que hi havia a l'habitatge.

Per això, la fiscal acusa l'home de cometre un delicte d'agressió sexual amb penetració vaginal i anal, i sol·licita per a ell nou anys de presó, deu de llibertat vigilada i una indemnització de 50.000 euros pel mal moral causat.

També reclama per al presumpte agressor la prohibició d'acostar-se a la dona a menys de 500 metres i de comunicar-s'hi per qualsevol via durant 19 anys.

stats