Societat 15/11/2021

Demanen al Consell de Menorca "celeritat" per recuperar el camí d'en Kane a Ferreries

Assenyalen a la institució per "no acompanyar" en la lluita per l'objectiu

Iván Martín
1 min
Una pintada reivindica l'ús públic del camí.

FERRERIESL'associació Amics del Camí d'en Kane, que lluita per aconseguir recuperar l'històric camí en el terme municipal de Ferreries, ha sol·licitat aquest dilluns a l'Ajuntament i al Consell de Menorca que actuïn per obrir els diferents trams abans de final de la legislatura.

L'entitat ha reconegut en un manifest la seva decepció amb la màxima institució insular, la qual acusen de "no acompanyar" en la lluita per l'objectiu: "Ningú ens va dir que seria fàcil, però el que no esperàvem és que una institució com el Consell ens acompanyàs tan poc", i ha afegit: "Si aconseguim obrir aquest camí serà un benefici per a Ferreries i Menorca".

Des de l'associació han recordat que tots els partits polítics duien en el seu programa electoral la recuperació del camí i que no s'ha avançat en aquest sentit: "Ja ho deim nosaltres, que sense moure un dit no s'aconseguiran els objectius dels programes electorals, tot queda en paper banyat".

Per últim, han demanat a les institucions treballar "conjuntament" per obrir el camí d'en Kane en els trams de Binissuès, Binimoti, Terra Roja i Santa Rita: "Seria un clamorós fracàs que d'aquí a final de legislatura tot continuï com ara".

stats