Societat 30/04/2021

Demanen 15 anys de presó per a quatre persones de Sant Llorenç que falsificaven certificats de resident

Els acusats haurien defraudat quasi 700.000 euros

ARA Balears
1 min
Avions aterrats a l'aeroport de Son Sant Joan.

PalmaLa Fiscalia reclama quinze anys de presó a tres treballadores d'una agència de viatges de Sant Llorenç i a un policia local acusats de falsificar certificats de residents per oferir vols més barats als clients. Els acusats han estat citats dimarts que ve a l'Audiència Provincial de les Balears i, segons les investigacions, amb aquesta estafa s'haurien defraudat quasi 700.000 euros.

Segons les proves obtingudes durant la investigació policial, l'estafa començà el 2007 i el dugueren a terme, com a mínim, fins al 2012. L'agència de viatges oferia als clients que no eren residents la possibilitat de gaudir del descompte per viatjar a canvi d'una compensació econòmica. La Fiscalia defensa que era una de les treballadores de l'agència de viatges qui elaborava el document. També acusa l'agent de la Policia Local de Sant Llorenç de donar-los el segell per fer oficial el document falsificat des de l'agència i permetre als clients gaudir d'aquest descompte.

A més de la pena de presó, la Fiscalia reclama també una multa econòmica i que s'inhabilitin les treballadores de l'agència de viatges i el policia local de Sant Llorenç.

stats