Societat 07/11/2021

Demanen 10 anys de presó per a un home per abusos sexuals a una menor de 12 anys

L'acusat tenia 26 anys quan es van produir els fets

ARA Balears
1 min
Audiència Provincial de Palma

PalmaLa Secció Primera de l'Audiència Provincial de les Balears jutjarà aquest dijous un home per abusos sexuals a una menor de 12 anys, per al qual la Fiscalia demana 10 anys de presó. Segons ha informat Europa Press, els fets es van produir quan l'acusat tenia 26 anys.

Segons recull la Fiscalia en el seu escrit, l'acusat coneixia la menor per familiars i amics comuns i destaca que, encara que sabia que tenia 12 anys, va contactar amb ella a través de les xarxes socials i van començar a xerrar. Suposadament, un dia que la menor estava tota sola a casa, ja que el seu pare havia partit, l'home li va demanar si hi podia anar i ella li va dir que sí. Una vegada que va ser a la casa, la va començar a besar.

La Fiscalia manté que la menor el va correspondre en un primer moment, però que després va voler aturar. Tot i això, l'home va continuar i li va començar a llevar la roba. Després la va dur a un sofà i la va penetrar vaginalment amb un preservatiu.

A més dels 10 anys de presó, el fiscal també li demana una ordre d'allunyament durant 11 anys i una indemnització de 6.000 euros en concepte de danys morals i que pagui la despesa d'assistència psicològica generada per aquest episodi.

stats