Societat 09/04/2022

Detingut el presumpte lladre que va assaltar els domicilis i l'oficina de David Guetta a Eivissa

L'autor intel·lectual del robatori va ser un treballador de confiança de la família del músic, identificat el 2019, dos mesos després dels fets

ARA Balears
1 min
El DJ i productor francès David Guetta.

La Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor de dos robatoris amb força a dos dels habitatges del músic David Guetta a Eivissa, segons ha informat el cos en una nota de premsa. L'autor intel·lectual, un treballador de confiança de la família, ja va ser interceptat dos mesos després dels fets.

Aquest cas se situa el 2019, quan la família Guetta va denunciar que havien entrat a robar al seu domicili de Santa Eulàlia, llogat a un conegut entrenador de futbol espanyol, i que s'havien apoderat de diversos objectes valorats en 800.000 euros. Els delinqüents varen anul·lar les més de 20 càmeres de seguretat de què disposava la urbanització.

Per altra banda, s'acusa el mateix home d'intentar assaltar un altre domicili situat al municipi de Sant Jordi, tot i que aquesta vegada el robatori va ser frustrat pel personal de seguretat del DJ.

Aquell mateix estiu, també varen sostreure 500.000 euros i documentació confidencial de l'oficina que el músic té a Vila. De fet, durant la fugida, els autors varen robar una furgoneta, que posteriorment varen cremar.

stats