Judici

Dani Alves escriu cartes d'amor a Joana Sanz i ella les publica "per error"

Des de Brians 2 l'exfutbolista escriu cartes romàntiques a la seva dona mentre espera ser jutjat per una agressió sexual

2 min
La model i dona de Dani Alves, Joana Sanz, a la sortida de l'Audiència de Barcelona

BarcelonaA l'espera del judici de la Fiscalia que li demana 9 anys de presó per la presumpta violació a una noia de 23 anys a la discoteca Sutton, Dani Alves envia cartes a la seva dona, Joana Sanz. Fos amb motiu de Sant Valentí o bé per agrair que declarés a favor seu durant les vistes de l'Audiència de Barcelona la primera setmana de febrer, l'encara parella del futbolista ha publicat "per error" aquest diumenge a Instagram les paraules escrites a mà del futbolista.

El futur de Dani Alves no és gaire esperançador després que la Fiscalia hagi mantingut la petició de 9 anys presó; que l'acusació particular en demani 12, i que la seva defensa hagi basat l'estratègia a intentar rebaixar la condemna al màxim veient poques opcions d'una absolució pels fets ocorreguts el 31 de desembre del 2022. Mentre espera que arribi la sentència, Dani Alves es dedica a escriure cartes d'amor a la seva dona, la model Joana Sanz, que té gairebé un milió de seguidors a Instagram. Aquest diumenge, Sanz publicava una de les missives a través del seu perfil a la xarxa social.

La fotografia publicada a Instagram de Joana Sanz després de publicar sense voler la carta de Dani Alves.
La fotografia publicada a Instagram de Joana Sanz després de publicar sense voler la carta de Dani Alves.

Un Alves sensible i romàntic és el que ha mostrat Joana Sanz "per error" després de publicar l'escrit que el seu marit li envia des de la presó de Brians 2. "No hi ha ni un sol dia, ni un sol moment, ni un sol pla que tu no hi siguis", començava la carta, escrita a mà. "Reso cada dia perquè arribi el dia que pugui veure't despertar. Nostàlgia és no poder-ho fer ara", seguia. Joana sap que si vol tornar a despertar aviat amb el seu marit, la cita de la Fiscalia d'aquí a poques setmanes és clau. També ho és la construcció del relat que va defensar davant de l'Audiència de Barcelona assegurant que el seu marit va arribar a casa "molt begut" –una tesi que ha estat desmentida per les dues psicòlogues pagades pel mateix Alves.

Després que milers de persones veiessin les paraules del futbolista i els mitjans de comunicació poguessin transcriure'n alguns fragments, Sanz va esborrar la publicació al·legant que era una imatge que havia volgut compartir en el mode Close friends d'Instagram, reservat per a les persones de confiança que tria l'usuari. "Quina velocitat, la dels mitjans de comunicació. Teniu activat un seguiment amb notificacions del meu Instagram o què?", va ironitzar la model en un story. Frases com: "El que somiava i el que segueixo somiant: fer tots els camins amb tu. No em vaig equivocar de dona... Sí, eres tu. Sí, eres i sempre seràs tu", ja les havien llegit milers de seguidors.

Tot seguit va publicar una segona fotografia on mostrava el seu gos i una maleta a mig desfer que anava acompanyada del text: "Deixo de publicar coses, no fos cas que...". Aquesta desaparició de xarxes recorda la que va fer poques setmanes abans de les cites de Dani Alves a l'Audiència de Barcelona.

stats