El cas de la parella morta a trets dins un cotxe a Peguera podria ser un crim masclista

La Guàrdia Civil creu que l'home va matar la dona i després se suïcidà 

El cas de la parella que van trobar morta dins un cotxe amb trets al cap podria ser un crim masclista. La Guàrdia Civil ha assegurat a l'ARA Balears que tots els indicis assenyalen que l'home, un espanyol de 36 anys, va matar la dona, una búlgara de 37 anys, i que després es va suïcidar. Tot i això, encara mantenen oberta la possibilitat que hagi estat un suïcidi acordat entre els dos. 

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que l'escopeta que van trobar dins el cotxe era de l'home i que no era l'única arma que tenia. Segons ha avançat el diari  Última Hora i ha pogut confirmar l'ARA Balears, l'home havia estat militar. De fet, estava en bona forma i havia participat en competicions de grappling, un tipus de lluita cos a cos que es fa sense cops, a base d'agafades i claus. 

Segons han publicat tant l' Última Hora com el Diario de Mallorca, ell mantenia una relació sentimental amb la dona que varen trobar morta al seu costat. Si fos cert -la Guàrdia Civil no ho ha confirmat-, aquest fet reforçaria la possibilitat que es tractàs d'un crim masclista. Aquest divendres es practicaran les autòpsies dels dos cossos i els investigadors entrevistaran els familiars i amics dels dos implicats. 

Troben dues persones mortes dins un cotxe a Peguera amb tirs al cap

La Guàrdia Civil va rebre dijous l'avís de la troballa dels dos cossos, entre les 14.30 h i les 15 h. Quan arribaren al lloc dels fets, els agents van trobar les dues persones mortes, la dona amb un tir al cap i l'home amb un altre amb l'entrada a la part inferior de la mandíbula. L'arma estava dins del mateix vehicle. A les 18 h el cotxe de la funerària va arribar al lloc dels fets i es va endur els cossos del lloc i cinc minuts després una grua va retirar el cotxe. 

L'estació de servei està en una zona aïllada del nucli urbà de Peguera, just devora de l'autopista Ma-1 que duu fins a Andratx. Les cases més properes estan a 300 metres, al carrer dels Pins, i estan separades per un bosc. El president de l'Associació de Veïns de Peguera i regidor del PP a Calvià, Pedro Juan Porcel Monet, va anar a la benzineria després de conèixer el succés i va afirmar a l'ARA Balears que, de moment, descarten que les víctimes siguin residents de la zona. 

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF