Cort evita la reconstrucció d'habitatges a Son Banya gràcies als operatius de control

L'última intervenció ha consistit en la retirada de teles que impedien continuar amb els esbucaments

El regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha anunciat aquest dimarts que no s'han detectat noves reconstruccions dels habitatges esbucats a la zona de Son Riera - Son Banya, cosa que s'havia produït els darrers mesos. Aquesta allau demostra "l'eficàcia" dels "operatius de control", segons Noguera, ja que en la darrera intervenció només han hagut de retirar unes teles que impedien continuar amb els esbucaments.

L'àrea de Cultura i Benestar ha duit a terme, juntament amb la Policia Local i la Policia Nacional, una operació per comprovar l'efectivitat de la primera fase del desallotjament. "Amb aquestes intervencions demostram el nostre compromís de continuar endavant amb el full de ruta pactat ara fa un any i mig", ha declarat Noguera.

Després de constatar reconstruccions de 12 habitatges de poblat, l'Ajuntament de Palma va procedir a la instal·lació de plaques informatives que recordaven que la reconstrucció d'habitatges sense permís suposa un delicte d'usurpació recollit al Codi Penal.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF