Societat 23/02/2022

Cort manté tots els concerts anunciats per a Sant Sebastià, que es faran entre el març i l'abril

L'única actuació que no es farà és la de Princeses Barbudes

ARA Balears
2 min
Concerts de Sant Sebastià.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha anunciat que mantindrà tots els artistes anunciats per als concerts de Sant Sebastià 2022, excepte l'actuació familiar de Princeses Barbudes, que es reprogramaran entre el 19 de març i el 9 d'abril. Les ubicacions seran la plaça de Joan Carles I, la plaça d'Espanya, Jacint Verdaguer, la plaça Major, la plaça de Cort i el parc de la Riera, segons ha anunciat el portaveu municipal, Alberto Jarabo, aquest dimecres en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern de Cort.

Cal recordar que l'Ajuntament va esperar fins al darrer moment per prendre la decisió de suspendre els concerts de Sant Sebastià, una vegada havien quedat anul·lades les torrades. Finalment, el 7 de gener Jarabo va anunciar que a causa de l'evolució de la pandèmia i de l'augment descontrolat de contagis no hi hauria ni una cosa ni l'altra.

Natalia Lacunza, Roba Estesa, Maika Makovsky, The Hives, Derby Motoreta's Burrito Kachimba, Mala Rodríguez, Samantha Hudson, Cariño, La Casa Azul, Rels B, Princeses Barbudes, Al-Mayurqa, Qanarusa, Amulet, Cabron, Queen Marsa i Mon Joan Tiquat són els artistes que havien de posar la nota musical en la revetla d'enguany i que ho faran en les dates que preveuen anunciar properament per als mesos de març i abril.

Conveni amb la Complutense

A banda d'això, el regidor ha explicat que la Junta ha aprovat avui la signatura del conveni de cooperació entre la Universitat Complutense de Madrid i l'Ajuntament de Palma per col·laborar en el programa de pràctiques externes i el treball de final de grau i màster dels estudiants d'aquest centre. Així, les pràctiques es faran a la Regidoria de Cultura i Benestar Social, concretament al Departament de Cultura. Es tracta d'un conveni de caràcter administratiu, que tindrà efecte des del dia de la seva signatura i tindrà una durada de quatre anys.

stats