Societat 07/01/2022

Ni concerts ni torrades: l'escalada de contagis mata l'espurna de Sant Sebastià

Els 13 concerts es faran en un altre moment, depenent de la situació pandèmica

1 min
Un dels concerts del Sant Sebastià 2019.

PalmaAdeu, un any més, als concerts de Sant Sebastià. El regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha anunciat aquest divendres en roda de premsa que, davant la situació pandèmica, Cort ha decidit ajornar els 13 concerts prevists per a dia 19 de gener, la revetla de Sant Sebastià.

"Evidentment, no és una bona notícia, però la nostra obligació és ser responsables. Davant l'augment de contagis que hi ha a la nostra comunitat autònoma, no podíem fer altra cosa que suspendre els concerts", ha dit el regidor de Ciutat. Així mateix, Jarabo ha explicat que tots els artistes amb els quals ha parlat l'Ajuntament han acceptat "ajornar les seves actuacions": "Encara no podem parlar de dates, perquè això dependrà, també, de l'evolució dels contagis, però el nostre compromís és complir amb els tretze contractes que hem firmat amb els artistes".

Malgrat tot, Jarabo ha apuntat que es mantindran algunes activitats del programa de festes de Sant Sebastià, com les infantils. "La setmana que ve presentarem el programa, que inclourà les activitats de petit format", ha dit el de Podem.

Fa just un mes que Jarabo va anunciar que Sant Sebastià se celebraria, però sense torrades. Finalment, a causa de l'evolució de la pandèmia i de l'augment descontrolat de contagis, no hi haurà ni torrades ni concerts.

Quin era el cartell musical?

Natalia Lacunza, Roba Estesa, Maika Makovsky, The Hives, Derby Motoreta's Burrito Kachimba, Mala Rodríguez, Samantha Hudson, Cariño, La Casa Azul, Reels B, Les Princeses Barbudes, Al-Mayurqa, Qanarusa, Amulet, Cabron, Queen Marsa i Mon Joan Tiquat són els artistes que havien de posar la nota musical en la revetla d'enguany. S'espera que durant la primavera es puguin fer tots aquests concerts.

stats