Societat 07/11/2023

Cort imposa una sanció de 700 euros a un taxista que va estafar un client

El conductor ha estat multat per dues faltes: una de greu, amb 600 euros, i una de lleu, per un import de 100

ARA Balears
1 min
Un taxi de Palma.

PalmaL'Ajuntament de Palma sancionat amb 700 euros un taxista que va estafar un client durant un trajecte el passat mes d'agost. Segons ha informat Cort en una nota de premsa, els fets varen tenir lloc el 8 d'agost, quan una patrulla de la Policia Local va detectar que un taxi havia recollit un client a la carretera de l'Arenal, en direcció al carrer del Llaüt. El vehicle duia un indicatiu lluminós que indicava Tarifa 4, fet que suposa una irregularitat. El taxista va cobrar 15 euros per una carrera molt curta, fet que ha implicat l'obertura de l'expedient sancionador, per una falta molt greu, amb una multa per un import de 600 euros, així com una altra de lleu, per valor de 100 euros.

El tinent de batle de Mobilitat i Polígons Industrials, Toni Deudero, ha assenyalat que l'Ajuntament no permetrà "de cap manera" aquestes activitats il·lícites "que perjudiquen no només el sector del taxi, sinó també la imatge de la ciutat".

Deudero també ha remarcat que el sector del taxi està en ple procés d'adequació i modernització i que una de les prioritats de Cort és augmentar el nombre de taxis a Ciutat per evitar "que torni a haver-hi escassetat, especialment a la temporada alta".

stats