Societat 13/11/2019

Cort inicia el desnonament de l'Eroski de la plaça Major i de tres locals més

L'Ajuntament de Palma ha iniciat expedients administratius als ocupants després de rebre l'informe dels serveis jurídics municipals

A. T.
1 min
Imatges prèvies al tancament de les galeries de la Plaça Major

PalmaEl portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha anunciat aquest dimecres que el Consistori ja ha iniciat expedients administratius de desnonament a quatre locals de les galeries de la plaça Major. Un d'aquests espais que ha de ser desocupat pertany al supermercat Eroski, malgrat que només suposa una part de la seva superfície. Cort ha pogut engegar els expedients després de rebre l'informe dels serveis jurídics municipals.

De moment, l'Ajuntament no preveu imposar cap sanció als ocupants dels locals, simplement s'enviarà una notificació en què s'informarà que han de desallotjar l'espai. En aquest sentit, Jarabo ha assegurat que seran "flexibles" amb el termini, per tal d'adaptar-se a "les necessitats" de cadascú. "Esperam que ho facin o bé voluntàriament o bé amb una data fixada per la justícia", ha assenyalat el portaveu municipal, el qual preveu mantenir una nova reunió amb la comunitat de propietaris la setmana que ve.

Pel que fa als futurs usos dels locals, l'edil ha informat que a finals d'aquesta setmana o principis de la vinent es coneixeran els resultats de les propostes. Tot i que encara queden "una o dues reunions per mantenir", Jarabo ha destacat l'elevada participació de les darreres trobades, en les quals han pres part més d'una vintena d'associacions per presentar les seves idees.

stats