Societat 03/11/2021

Cort canvia la data de l'encesa de llums de Nadal i finalment serà el 24 de novembre

L'Ajuntament de Palma l'havia programat inicialment per a dia 25, que coincideix amb el Dia contra la violència masclista

1 min
Imatge de l'encesa de llums de Nadal del 2019 a Palma.

PalmaEl portaveu de l'equip de govern municipal de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha informat aquest dimecres que l'encesa dels llums de Nadal serà finalment el dimecres 24 de novembre i no el dijous 25, com estava previst inicialment. "El 25 de novembre és el dia dedicat a la lluita contra la violència masclista. Per tant, no volíem mesclar esdeveniments tan rellevants com aquests", ha argumentat Jarabo.

Amb aquesta reprogramació, hi haurà tres dies consecutius en els quals l'Ajuntament preveu una important afluència de gent al centre de Palma, atès que el divendres 26 és el Black Friday. "Així possibilitam esglaonar les visites al centre, perquè fer coincidir dos d'aquests esdeveniments era una mica arriscat", ha puntualitzat el regidor de Participació Ciutadana.

Bons per al comerç exhaurits

Per altra banda, Jarabo ha anunciat que "la campanya de bons per al comerç de Palma Activa ha estat un èxit". Segons l'edil, en només un dia "es va aconseguir que els 25.000 bons posats a disposició dels palmesans i palmesanes fossin descarregats totalment". Així, dimarts a les 19.30 h varen quedar tots exhaurits.

Ara bé, Jarabo ha recordat que tothom qui hagi descarregat un val "té cinc dies per poder-lo emprar als comerços adherits". Per això, i "davant aquesta allau", és previsible que molts no arribin a usar-se en el termini d'aquests cinc dies. Així, els que hagin quedat inutilitzats "les properes setmanes tornaran a poder-se descarregar per part de les persones que no hagin pogut arribar-hi a temps", ha afegit el portaveu municipal.

stats