Societat 25/08/2021

L’encesa de llums de Nadal de Palma es farà el 25 de novembre i tornarà a tenir públic

Cort preveu que l'accés als esdeveniments sigui restringit per limitar-ne l'aforament

1 min
Imatge de l'encesa de llums de Nadal del 2019 a Palma.

PalmaJa hi ha data per a l'acte inaugural de l'encesa de llums de Palma: serà el 25 de novembre. Després que el 2020 l'esdeveniment es fes sense públic, per a enguany l'Ajuntament preveu que hi pugui accedir gent de manera restringida, atès que l'aforament serà limitat. Així mateix, no es preveu que l'assistència pugui ser la mateixa que, per exemple, el 2019.

N'ha informat el regidor de Participació Ciutadana, Alberto Jarabo, aquest dimecres en una roda de premsa. Jarabo ha assegurat que l'esdeveniment serà "molt espectacular" i que es repartirà per diferents barris de Palma, precisament per evitar aglomeracions. "Enguany es podrà fer sense que sigui massiu, però sí amb gent", ha puntualitzat l'edil.

El portaveu del govern municipal ha comunicat que els espectacles es dividiran en set lots perquè l'encesa arribi a diferents barris de Palma. Amb aquesta intenció, el Consistori ha organitzat pel cap de setmana posterior –el dels dies 27 i 28 de novembre– diversos esdeveniments a Ciutat.

Cort pretén "donar continuïtat a les edicions passades" i Jarabo ja ha avançat que enguany també hi haurà espectacles lumínics, projeccions, mappings, elements escultòrics i actuacions artístiques, entre altres actes. Però tampoc no n'ha volgut donar més detalls perquè "l'objectiu és mantenir una certa incertesa". Aquests set lots s'adjudicaran per un valor de 102.850 euros.

Escenaris per a Sant Sebastià

Per altra banda, el regidor de Participació Ciutadana ha comunicat que la junta de govern d'aquest dimecres també ha aprovat l'expedient per contractar el muntatge, manteniment i desmuntatge dels escenaris i altres infraestructures per a les festes de Sant Sebastià del 2022. Cort preveu una despesa de 83.248 euros en aquest contracte, que es farà per mitjà de procediment obert.

stats