Societat 12/12/2020

Cort apaga els llums de Nadal per afavorir el toc de queda

És una de les noves mesures que han pres des de l'Ajuntament de Palma per adaptar-se a la normativa actual i impulsar la població a respectar-la

Ara Balears
1 min
L'Ajuntament de Palma prohibeix passar per sota de l'arbre de Nadal del parc de la Mar pel covid-19

PalmaCort apaga els llums de de Nadal per afavorir el toc de queda. Aquesta és una de les noves mesures que han pres des de l'Ajuntament de Palma per adaptar-se al toc de queda, fixat pel Govern a les 22.00 hores per la pandèmia. També quedarà sense il·luminació nadalenca l'arbre del parc de la Mar.

Cort ha acordat apagar l'enllumenat de Nadal a les 22 hores al Born, al carrer Unió, a la Rambla, al Jaume III, a la plaça Major i a la plaça Santa Eulàlia, i l'arbre del parc de la Mar. Els punts elegits són llocs estratègics, ja que és on es concentra bona part de l'activitat comercial de Ciutat, i també és on hi ha més establiments, bars i restaurants. L'enllumentat s'apagarà en el moment en què comença el toc de queda. Els llums estaran encesos a la resta de Palma fins a mitjanit.

Des de dijous passat, les patrulles de la Policia Local que vigilen els punts cèntrics estan fent vigilància itinerant per evitar que hi hagi aglomeracions; també s'ha avançat l'horari de tancament de les instal·lacions esportives municipals a les 21.30 hores. Cort recorda que es recomana estar en espais exteriors, on també s'han de seguir les recomanacions sanitàries: evitar les aglomeracions, mantenir la distància i minimitzar la mobilitat.

Les noves mesures tenen com a objectiu reduir la incidència del covid-19, alhora que acompanyen el nou decret del Govern, amb la intenció d'evitar el risc de col·lapse dels hospitals i protegir la salut de la població.

stats