Societat 19/10/2021

Compra mínima de 35 euros i en cinc dies: així es podran usar els bons de 20 euros de Cort per al comerç local

Cada persona podrà descarregar-se fins a sis descomptes

ARA Balears
1 min
Els eixos comercials de Palma són els principals afectats per la desaparició del comerç local i singular. / ISAAC BUJ

Palma25.000 bons de 20 euros cadascun per a tothom qui faci compres de 35 euros o més al comerç local de Palma. Aquesta és l'estratègia de l'Ajuntament per reactivar l'economia de Ciutat amb vista a la campanya de Nadal. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha anunciat que aquesta iniciativa s'engegarà dia 1 de novembre i anima tots els establiments de Palma a sumar-s'hi.

Així, qualsevol persona major d'edat –sense necessitat que estigui empadronada a Palma– podrà descarregar-se fins a sis bons de 20 euros per cada compra de 35 euros o més, que haurà d'utilitzar en un termini de cinc dies. Així, es pretén potenciar la circulació d'aquests descomptes, segons Romero. La campanya acabarà quan s'acabin els bons o, com a tard, dia 30 de novembre.

D'aquesta manera, s'inclou el Black Friday en el termini, fet que havien demanat les patronals. "Aquesta fórmula és molt atractiva, tant per la facilitat de compra i ús com per l'estalvi que obtindran les persones que l'adquireixin", va explicar el regidor en la presentació de la mesura.

Tot i que el període per adherir-se a la campanya va començar la setmana passada, els establiments encara poden fer-ho a través de la seu electrònica de PalmaActiva. Pràcticament qualsevol establiment de comerç local s'hi pot sumar, de manera que només en queda fora el sector de la restauració, tret dels forns i les pastisseries, va puntualitzar Romero.

stats