Societat 24/09/2021

Més de mig miler de comerços participen en la campanya 'Bons Illes Balears'

El programa posarà en circulació aquest 1 d'octubre un milió d'euros en descomptes per als clients d'aquests establiments

ARA Balears
2 min
Una llibreria de Palma.

PalmaMés de mig miler d'establiments comercials de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera oferiran, a partir del pròxim 1 d'octubre, bons de descompte als clients dins la campanya 'Bons Illes Balears', un programa d'estímul als petits i mitjans comerços, impulsat pel Govern.

L'Executiu ha assenyalat que la campanya posarà en circulació un milió d'euros en descomptes comercials a través de 530 comerços, i consisteix a distribuir per totes les Illes 100.000 bons de 10 euros bescanviables en compres de més de 30 euros. Cada ciutadà major d'edat i empadronat a les Illes podrà sol·licitar fins a quatre bons, és a dir, un màxim de 40 euros de descompte. Els comerços adherits hauran de sol·licitar al client el seu DNI per verificar que compleix amb els requisits i que té saldo disponible.

Aquesta campanya estarà oberta fins al 31 de desembre del mateix any, o fins que s'hagi exhaurit el pressupost. Per consultar tots els comerços adherits a la campanya, els ciutadans es poden adreçar al lloc web www.bonsillesbalears.com. La Cambra de Comerç de Mallorca, com a entitat col·laboradora, és la dipositària del fons i l'encarregada d'abonar els bons als establiments que participen en el programa, amb una periodicitat de quinze dies.

Segons la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, aquesta iniciativa pretén impulsar el teixit comercial de les Illes, fomentant la reactivació del consum, arribant als pobles més petits i ajudant el comerç de proximitat a mantenir l'activitat després de l'estiu fins que arribi la campanya de Nadal.

L'objectiu, segons ha apuntat el Govern, és que els ciutadans adquireixin béns de consum en el petit comerç detallista i així complementar les mesures de revitalització i dinamització dels entorns urbans, especialment després de la crisi generada per la pandèmia.

stats