Societat 11/07/2023

Cort assegura que "es prendran les mesures adequades" en relació amb les multes mal notificades

El tinent de batle de Mobilitat de l'Ajuntament s'ha reunit aquest dimarts amb representants de la plataforma Stop Multes Sense Notificació

ARA Balears
1 min
Toni Deudero, reunit aquest dimarts amb la plataforma 'Stop Multes Sense Notificació

PalmaEl tinent de batle de Mobilitat i Polígons Industrials de l'Ajuntament de Palma, Toni Deudero, s'ha reunit aquest dimarts amb la plataforma Stop Multes Sense Notificació, que representa els afectats per multes mal notificades per Cort entre 2019 i 2022, i ha assegurat que "es prendran les mesures més adequades i convenients" per poder abordar aquesta problemàtica.

Segons ha informat l'Ajuntament i ha recollit Europa Press, a la reunió, els representants han exposat la situació en què es troben els més de 100.000 afectats i han demanat que des de Cort se cerquin solucions. En relació amb això, Deudero ha explicat que han recaptat "tota la informació disponible sobre aquesta problemàtica per poder abordar-la", i ha assenyalat que des del Consistori esbrinaran "en quin estat es troben els diferents expedients que s'estan tramitant" i que, en funció dels resultats que obtinguin, "es prendran les mesures més adequades i convenients".

A més, el tinent de batle ha insistit en el fet que "el que és important ara és conèixer a fons els fets i les seves conseqüències i que s'actuarà en conseqüència". Pel que fa a la reunió, s'ha fet en resposta a una sol·licitud que va fer l'entitat el passat 28 de juny, en la qual demanaven al batle de Palma, Jaime Martínez, una entrevista formal per transmetre-li la situació.

stats